In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

2200103 - Ekowood - Campherbeeklaan Zwolle - woonkamer - def HR
2200103 - Ekowood - Campherbeeklaan Zwolle - keuken - def HR

Campherbeeklaan - Berkum

In de geliefde Zwolse wijk Berkum kun je zeer duurzaam en energiezuinig wonen! Deze Ekowood woningen zijn ontworpen door de Zwolse architect Tim Versteegh en liggen zeer centraal in de wijk. Door o.a. maximale isolatie, lage energievraag en eenvoudige installaties woon je hier zeer energiezuinig.

Bouw gaat starten!
Wil jij energiezuinig wonen in Berkum en snel verhuizen? Er is nog 1 woning koop! Neem voor meer informatie contact op met één van onze makelaars: De Woonfabriek 038-7410741 of Holtland Makelaardij 038-4221394

Over de locatie
20080_2023-03-15_B0_2-1_CMS

Gezond woonklimaat

De woningen worden verwarmd door infraroodpanelen. Uniek is de dampopen constructie. De wanden ademen en reguleren de vochthuishouding op een natuurlijke manier. De houtvezelisolatie heeft een hoge isolatiewaarde en is geluiddempend. Het is aangetoond dat onze woningen hierdoor een zeer gezond en plezierig binnenklimaat hebben.

Bekijk kavels
2200103 - Ekowood - Campherbeeklaan Zwolle - straatbeeld - def HR

Zeer duurzame woning

Deze woning is bijzonder vooruitstrevend. Zo bestaat de woning grotendeels uit houtskelet, waarbij de isolatie ook van hout is. Dit hout is duurzaam geproduceerd. De verwerking van boom tot bouwmateriaal kost relatief weinig energie. Ook is er geen sprake van roofbouw; voor iedere gekapte boom die wordt gebruikt, geldt een terugplant verplichting. Het grote voordeel is de korte bouwtijd. De bouwpanelen worden namelijk prefab en klantspecifiek in de Ekowood Fabriek in Nederland gefabriceerd. Hierdoor zijn er minder vervoersbewegingen van en naar de bouwplaats en is er beduidend minder afval.

Bekijk woningen

Ontwikkeling

DLH Ontwikkeling

Realisatie

Ekowood Houses

Verkoop en inlichtingen

Woonfabriek

Verkoop en inlichtingen

Holtland Makelaardij